Tuesday, March 23, 2010

Edible Image Cupcakes

Salam...
Order dari anak tuan rumah fida untuk birthday dia tapi anak-anak dia lak yang excited dari birthday mummy..biasa la budak-budak kan...hehehe.Actually Kak Aida ni kira loyal customer fida masa duduk kat klang. Sekarang ni kalau nak rasa kek yang fida buat kena la tunggu balik kampung..hohoho
suka betul anak-anak dia dengan CC edible ni...xsempat gosok gigi da ngappp CC yg cute ni..hehe..yang paling laku sekali BEN 10 la...Fida pun ada buat Marble Butter Cake tapi xsempat nak snap pic pasal depa dah nak balik bandar so kelam-kabut sikit la..hehe..Edible image ni fida order dari SIS LEA IPOH..biasanya sis lea courier edible image ni tapi kebetulan fida nak turun Ipoh so baik jumpa je dgn empunya diri kan..mmg best jumpa sis lea..ramah sangat!!!kami berborak tepi jalan sambil bertenggek kat tepi kereta je..hehhee..kejap-kejap pun nak dekat 2 jam bersembang...tu pun rasa xpuas taw..hehe..maklum la jumpa dengan geng yang sama minat...hehe..Sesiapa yang berada di area Taiping,Penang atau yang berada di negeri utara boleh la order edible image dari SIS LEA IPOH yang harganya memang berpatutan...:-)

3 comments:

Anonymous said...

mekasih, tlg watkan cupcake yang comei lotei ni....love it....-kak aida

Fida said...

boleh je...call me...hehehe

§íş £é said...

Terima Kasih Fida...muahhh